ProdukterVi tillverkar och monterar produkter i vår egen verkstad på beställning av våra kunder. Vår styrka är att vi har möjlighet att snabbt ställa om och även har  tillräckligt med utrymme att prioritera olika projekt för att du som kund inte ska förlora för mycket tid på att din verksamhet står stilla. Vi arbetar med flera olika material och tar fram produkter utefter dina önskemål.


Maskindelar och transportörer

Vi tillverkar bland annat maskindelar, men också hela transportörer såsom transportband utefter dina behov och önskemål. Vi är väldigt flexibla och hjälper dig att få rätt produkter för din verksamhet.

Specialbeställningar

Hos oss kan du göra specialbeställningar som är specifikt anpassade för din verksamhet. Vi har bland annat tillverkat en anpassad containertrappa i rostfritt stål, specialvagnar, bord och transportbanor som hänger från taket.

Produkter för privatpersoner

Även om de flesta av våra kunder är företag så tar vi även emot beställningar från privatpersoner. Vi har en fullutrustad verkstad och kan  tillverka allt från inredningsdetaljer, möbler, trappor, smide till grindar och staket. Allt efter kundens önskemål

Kontakta oss gärna vid frågor